Nabeschouwing Hongarije - Israël (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 8 juni 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Hongarije het zaterdag 8 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Israël.

Via de Hongarije - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Israël (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Hongarije en Israël is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Roland Sallai, waarmee Hungary met 1-0 de leiding nam. Hungary vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Barnabás Varga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut volgde een derde treffer van Hungary, waarmee Barnabás Varga zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Hungary gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira, waardoor Hongarije dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hongarije - Israël 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hungary Doelpunt Roland Sallai met assist van Barnabás Varga Hungary 1-0
19' Doelpunt Hungary Doelpunt Barnabás Varga met assist van Bendegúz Bolla Hungary 2-0
22' Doelpunt Hungary Doelpunt Barnabás Varga met assist van Roland Sallai Hungary 3-0
30' Wissel Israel Wissel Ramzi Safuri voor Yoav Hofmayster Israel
30' Wissel Israel Wissel I. Nachmias voor Ofri Arad Israel
30' Wissel Israel Wissel R. Gordana voor E. Shamir Israel
32' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Roland Sallai Hungary
41' Wissel Hungary Wissel László Kleinheisler voor Callum Styles Hungary
46' Wissel Hungary Wissel Attila Fiola voor Ádám Lang Hungary
46' Wissel Hungary Wissel Dániel Gazdag voor Roland Sallai Hungary
46' Wissel Israel Wissel Eliel Peretz voor Gadi Kinda Israel
52' Gele kaart Israel Gele kaart voor R. Gordana Israel
57' Wissel Hungary Wissel Kevin Csoboth voor Barnabás Varga Hungary
57' Wissel Hungary Wissel Martin Ádám voor Dominik Szoboszlai Hungary
60' Gele kaart Hungary Gele kaart voor László Kleinheisler Hungary
69' Wissel Israel Wissel G. Melamed voor Tai Baribo Israel
78' Wissel Hungary Wissel Zsolt Nagy voor Milos Kerkez Hungary
92' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Martin Ádám Hungary
91' Wissel Israel Wissel O. Altman voor D. Biton Israel
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Israël
Opstellingen Hongarije - Israël
De opstellingen van Hongarije en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Israël zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.