Nabeschouwing Ierland - Hongarije (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 4 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Ierland het dinsdag 4 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Hongarije (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Ierland en Hongarije is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ierland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Adam Idah, waarmee Republic of Ireland met 1-0 de leiding nam. Hungary kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ádám Lang, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Troy Parrott zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Republic of Ireland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Ierland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ierland - Hongarije 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Republic of Ireland Doelpunt Adam Idah met assist van Will Smallbone Republic of Ireland 1-0
40' Doelpunt Hungary Doelpunt Ádám Lang met assist van Willi Orbán Hungary 1-1
46' Wissel Hungary Wissel Endre Botka voor Loïc Nego Hungary
46' Wissel Hungary Wissel Dénes Dibusz voor Péter Gulácsi Hungary
46' Wissel Republic of Ireland Wissel Jake OBrien voor Matt Doherty Republic of Ireland
46' Wissel Republic of Ireland Wissel Liam Scales voor Shane Duffy Republic of Ireland
61' Wissel Hungary Wissel László Kleinheisler voor Barnabás Varga Hungary
62' Wissel Republic of Ireland Wissel Callum ODowda voor Robbie Brady Republic of Ireland
62' Wissel Republic of Ireland Wissel Troy Parrott voor Finn Azaz Republic of Ireland
65' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor Seamus Coleman Republic of Ireland
66' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Dominik Szoboszlai Hungary
71' Wissel Hungary Wissel Zsolt Nagy voor Milos Kerkez Hungary
71' Wissel Republic of Ireland Wissel Michael Obafemi voor Adam Idah Republic of Ireland
71' Wissel Hungary Wissel Callum Styles voor András Schäfer Hungary
73' Wissel Hungary Wissel Botond Balogh voor Ádám Lang Hungary
78' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor Liam Scales Republic of Ireland
79' Wissel Republic of Ireland Wissel Jason Knight voor Josh Cullen Republic of Ireland
85' Gele kaart Republic of Ireland Gele kaart voor Jason Knight Republic of Ireland
90' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Callum Styles Hungary
92' Doelpunt Republic of Ireland Doelpunt Troy Parrott Republic of Ireland 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Hongarije
Opstellingen Ierland - Hongarije
De opstellingen van Ierland en Hongarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ierland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hongarije zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.