Nabeschouwing Italië - Bosnië Herzegovina (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 9 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Italië het zondag 9 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bosnië Herzegovina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Italië - Bosnië Herzegovina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Italië - Bosnië Herzegovina (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Italië en Bosnië Herzegovina is onder leiding van scheidsrechter Chrysovalantis Theouli geëindigd in een 1-0 overwinning voor Italië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Davide Frattesi, waarmee Italy met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Italië dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Italië.

LIVE Italië - Bosnië Herzegovina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Italië - Bosnië Herzegovina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Italy Doelpunt Davide Frattesi met assist van Federico Chiesa Italy 1-0
65' Wissel Italy Wissel Lorenzo Pellegrini voor Raoul Bellanova Italy
65' Wissel Italy Wissel Bryan Cristante voor Jorginho Italy
65' Wissel Italy Wissel Federico Dimarco voor Nicolò Fagioli Italy
67' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Dzenis Burnic voor Haris Hajradinovic Bosnia and Herzegovina
67' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Denis Huseinbasic voor Dario Saric Bosnia and Herzegovina
76' Wissel Italy Wissel Giacomo Raspadori voor Federico Chiesa Italy
76' Wissel Italy Wissel Michael Folorunsho voor Davide Frattesi Italy
81' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Dennis Hadzikadunic voor Nihad Mujakic Bosnia and Herzegovina
84' Wissel Italy Wissel Mateo Retegui voor Gianluca Scamacca Italy
89' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel Madzid Sosic voor A. Gigović Bosnia and Herzegovina
89' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel T. Muharemović voor Nikola Katic Bosnia and Herzegovina
93' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor Denis Huseinbasic Bosnia and Herzegovina
Video hoogtepunten en samenvatting Italië - Bosnië Herzegovina
Opstellingen Italië - Bosnië Herzegovina
De opstellingen van Italië en Bosnië Herzegovina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Italië gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bosnië Herzegovina zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.