Nabeschouwing Spanje - Brazil (3-3) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 21:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Spanje het dinsdag 26 maart 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Brazil. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Olímpico de Sevilla in Sevilla.

Via de Spanje - Brazil live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spanje - Brazil (3-3)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Spanje en Brazil geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. Rodri maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Spain vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Spain vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dani Olmo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Brazil de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Rodrygo.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Endrick de 2-2 maakte voor Brazil. In de 87e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Spain speler Rodri. In de 96e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Brazil speler Lucas Paquetá.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Spanje - Brazil 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spanje - Brazil teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Spain Penalty Rodri Spain 1-0
34' Gele kaart Spain Gele kaart voor Robin Le Normand Spain
36' Doelpunt Spain Doelpunt Dani Olmo met assist van Lamine Yamal Spain 2-0
40' Doelpunt Brazil Doelpunt Rodrygo Brazil 2-1
42' Gele kaart Spain Gele kaart voor Aymeric Laporte Spain
42' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Bruno Guimarães Brazil
46' Wissel Brazil Wissel Andreas Pereira voor João Gomes Brazil
46' Wissel Brazil Wissel Endrick voor Raphinha Brazil
46' Wissel Brazil Wissel André voor Bruno Guimarães Brazil
46' Wissel Brazil Wissel Yan Couto voor Danilo Brazil
50' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Fabrício Bruno Brazil
50' Doelpunt Brazil Doelpunt Endrick Brazil 2-2
51' Gele kaart Spain Gele kaart voor Daniel Carvajal Spain
58' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Lucas Paquetá Brazil
71' Wissel Brazil Wissel Douglas Luiz voor Vinicius Junior  Brazil
78' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Endrick Brazil
81' Wissel Spain Wissel Pau Cubarsí voor Robin Le Normand Spain
81' Wissel Spain Wissel Mikel Oyarzabal voor Álvaro Morata  Spain
82' Wissel Brazil Wissel Galeno voor Rodrygo Brazil
85' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Andreas Pereira Brazil
87' Penalty Spain Penalty Rodri Spain 3-2
89' Wissel Spain Wissel Oihan Sancet voor Nico Williams Spain
96' Penalty Brazil Penalty Lucas Paquetá Brazil 3-3
92' Wissel Spain Wissel Jesús Navas voor Lamine Yamal Spain
93' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Lucas Beraldo Brazil
Video hoogtepunten en samenvatting Spanje - Brazil
Opstellingen Spanje - Brazil
De opstellingen van Spanje en Brazil zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spanje gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brazil zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Spanje - Brazil

Spanje en Brazil treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spanje en Brazil elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.