Nabeschouwing Bocholt - Deinze (1-2) (na verlenging) || Croky Cup 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Bocholt het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Bocholt - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bocholt - Deinze (1-2) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Bocholt en Deinze is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deinze. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Deinze dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. De Belder, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Bocholt kwam in de 90e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Mathei, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Deinze in de 98e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist D. De Belder deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Deinze die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Bocholt - Deinze 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bocholt - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Deinze Doelpunt D. De Belder Deinze 0-1
53' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. El Bouchataoui Deinze
56' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor A. Bussels Bocholt
59' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor I. Opdenakker Bocholt
85' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor R. Doms Bocholt
86' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. Staelens Deinze
90' Doelpunt Bocholt Doelpunt J. Mathei Bocholt 1-1
98' Penalty Deinze Penalty D. De Belder Deinze 1-2
111' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. De Ridder Deinze