Nabeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp (2-2) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2022/2023

Donderdag 10 november 2022 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Waasland-Beveren het donderdag 10 november 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp (2-2) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een overwinning voor Antwerp. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Antwerp het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Antwerp
Goals
2
2
LIVE Waasland-Beveren - Antwerp 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Antwerp
Opstellingen Waasland-Beveren - Antwerp

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp

Waasland-Beveren en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Antwerp elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Waasland-Beveren 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Waasland-Beveren - Antwerp Opstelling Waasland-Beveren Opstelling Antwerp Live Waasland-Beveren - Antwerp Live Waasland-Beveren - Antwerp kijken Waasland-Beveren - Antwerp kijken Live Waasland-Beveren - Antwerp stream Waasland-Beveren - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp Uitslag Waasland-Beveren - Antwerp Statistieken Waasland-Beveren - Antwerp Croky Cup 2022/2023 Waasland-Beveren - Antwerp wedden Waasland-Beveren - Antwerp gokken Waasland-Beveren - Antwerp Unibet