Nabeschouwing Ganshoren - Léopold (2-1) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2022/2023 neemt Ganshoren het zondag 7 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Léopold. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Sportif de Ganshoren in Ganshoren.

Via de Ganshoren - Léopold live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ganshoren - Léopold (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Ganshoren en Léopold is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ganshoren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ganshoren - Léopold
Goals
2
1
LIVE Ganshoren - Léopold 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ganshoren - Léopold teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ganshoren - Léopold
Opstellingen Ganshoren - Léopold

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ganshoren - Léopold

Ganshoren en Léopold spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Ganshoren en Léopold elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Ganshoren 0
Winst Léopold 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ganshoren - Léopold Opstelling Ganshoren Opstelling Léopold Live Ganshoren - Léopold Live Ganshoren - Léopold kijken Ganshoren - Léopold kijken Live Ganshoren - Léopold stream Ganshoren - Léopold Fox Sports Nabeschouwing Ganshoren - Léopold Uitslag Ganshoren - Léopold Statistieken Ganshoren - Léopold Croky Cup 2022/2023 Ganshoren - Léopold wedden Ganshoren - Léopold gokken Ganshoren - Léopold Unibet