Nabeschouwing Thes Sport - Hoogstraten (3-1) || Croky Cup 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt Thes Sport het zaterdag 27 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hoogstraten. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Tessenderlo in Tessenderlo.

Via de Thes Sport - Hoogstraten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thes Sport - Hoogstraten (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Thes Sport en Hoogstraten is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Thes Sport. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door F. Fall, waarmee Hoogstraten met 0-1 de leiding nam. Thes Sport kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Bertaccini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette T. Jeunen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Thes Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Thes Sport vergroot nadat K. Kerckhofs de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Thes Sport.

Wedstrijdstatistieken Thes Sport - Hoogstraten
3
1
LIVE Thes Sport - Hoogstraten 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thes Sport - Hoogstraten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Hoogstraten Doelpunt F. Fall Hoogstraten 0-1
36' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor T. Jeunen Thes Sport
45' Doelpunt Thes Sport Doelpunt A. Bertaccini Thes Sport 1-1
63' Wissel Hoogstraten Wissel I. Simons voor M. El Mahdioui Hoogstraten
63' Wissel Hoogstraten Wissel Y. Bevers voor N. Bastiaensen Hoogstraten
64' Doelpunt Thes Sport Doelpunt T. Jeunen Thes Sport 2-1
65' Gele kaart Hoogstraten Gele kaart voor R. Verheyen Hoogstraten
71' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor K. Kerckhofs Thes Sport
78' Doelpunt Thes Sport Doelpunt K. Kerckhofs Thes Sport 3-1
80' Wissel Thes Sport Wissel L. Vermijl voor K. Kerckhofs Thes Sport
82' Wissel Hoogstraten Wissel D. Ceulemans voor F. Fall Hoogstraten
82' Wissel Hoogstraten Wissel D. Driesen voor R. Verheyen Hoogstraten
82' Wissel Hoogstraten Wissel J. Gomes voor R. Lauwers Hoogstraten
84' Wissel Thes Sport Wissel M. Naqqadi voor A. Bertaccini Thes Sport
88' Gele kaart Thes Sport Gele kaart voor W. Coomans Thes Sport