Nabeschouwing URSL Visé - Waasland-Beveren (0-2) || Croky Cup 2022/2023

Zondag 25 september 2022 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2022/2023 neemt URSL Visé het zondag 25 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de URSL Visé - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing URSL Visé - Waasland-Beveren (0-2)

Het Croky Cup duel tussen URSL Visé en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Thibaut Patris geëindigd in een 0-2 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door T. Ismaheel, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Maderner op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren.

LIVE URSL Visé - Waasland-Beveren 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd URSL Visé - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Everton Luiz Waasland-Beveren
24' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
42' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Maderner Waasland-Beveren
55' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt T. Ismaheel Waasland-Beveren 0-1
60' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner Waasland-Beveren 0-2
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Barry voor Lucas Ribeiro Costa Waasland-Beveren
69' Wissel URSL Visé Wissel Y. Bangoura voor N. Gerits URSL Visé
69' Wissel URSL Visé Wissel A. Cascio voor H. Gilon URSL Visé
69' Wissel URSL Visé Wissel M. Musset Quintais voor J. Legear URSL Visé
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor T. Ismaheel Waasland-Beveren
71' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Van Damme Waasland-Beveren
79' Wissel URSL Visé Wissel A. Cavagnera voor M. Wilmots URSL Visé
85' Wissel URSL Visé Wissel C. NGuessan voor G. Perseo URSL Visé
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Wolff voor D. Maderner Waasland-Beveren
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Fall voor Everton Luiz Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting URSL Visé - Waasland-Beveren
Opstellingen URSL Visé - Waasland-Beveren
De opstellingen van URSL Visé en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.