Nabeschouwing Nottingham Forest - Scunthorpe United (5-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 30 april 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Nottingham Forest het zaterdag 30 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United.

Via de Nottingham Forest - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Scunthorpe United (5-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Scunthorpe United is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Nottingham Forest op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Boyd. Helaas voor Nottingham Forest werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Nottingham Forest dat via L. Chambers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. OConnor dacht na 36 minuten te scoren voor Scunthorpe United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Nottingham Forest via P. Anderson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Nottingham Forest via L. Chambers de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 89 minuten kon R. Earnshaw van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Nottingham Forest het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 90e minuut leek K. Boyd te scoren voor Nottingham Forest, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Scunthorpe United
5
1
LIVE Nottingham Forest - Scunthorpe United 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt K. Boyd Nottingham Forest
25' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Chambers met assist van C. Cohen Nottingham Forest
36' Penalty Scunthorpe United Penalty M. OConnor R. Núñez Scunthorpe United
37' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Miller voor C. Dagnall Scunthorpe United
45' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Earnshaw Nottingham Forest
46' Wissel Nottingham Forest Wissel P. Anderson voor D. McGoldrick Nottingham Forest
46' Wissel Nottingham Forest Wissel G. Moussi voor P. McKenna Nottingham Forest
48' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt P. Anderson Nottingham Forest
51' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor L. Miller Scunthorpe United
53' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor W. Morgan Nottingham Forest
76' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Collins voor M. Duffy Scunthorpe United
77' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Bennett voor L. McGugan Nottingham Forest
82' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Chambers met assist van C. Cohen Nottingham Forest
87' Wissel Scunthorpe United Wissel E. Nolan voor A. Wright Scunthorpe United
89' Tweede gele kaart Nottingham Forest Tweede gele kaart voor R. Earnshaw Nottingham Forest
90' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt K. Boyd Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Scunthorpe United
Opstellingen Nottingham Forest - Scunthorpe United

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Scunthorpe United

Nottingham Forest en Scunthorpe United treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Scunthorpe United in de Championship vond plaats op 16 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Scunthorpe United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nottingham Forest als Scunthorpe United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.