Nabeschouwing Sheffield United - Burnley (5-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sheffield United het zaterdag 5 november 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Burnley (5-2)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 5-2 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Benson, waarmee Burnley met 0-1 de leiding nam. Sheffield United kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Ndiaye, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette M. Benson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burnley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. McBurnie de 2-2 maakte voor Sheffield United. Sheffield United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 64 minuten op voorsprong na een goal van J. Robinson: 3-2. In de 69e minuut was het A. Ahmedhodzic van Sheffield United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Sheffield United mocht O. McBurnie in de 74e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Bond en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Burnley 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Benson Burnley 0-1
26' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
30' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye met assist van O. McBurnie Sheffield United 1-1
45' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Benson Burnley 1-2
48' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. McBurnie met assist van A. Ahmedhodzic Sheffield United 2-2
53' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Cullen Burnley
58' Wissel Burnley Wissel J. Gudmundsson voor S. Bastien Burnley
64' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Robinson met assist van E. Stevens Sheffield United 3-2
69' Doelpunt Sheffield United Doelpunt A. Ahmedhodzic Sheffield United 4-2
70' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor E. Stevens Sheffield United
74' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. McBurnie Sheffield United 5-2
77' Gele kaart Burnley Gele kaart voor N. Tella Burnley
77' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. McBurnie Sheffield United
77' Wissel Burnley Wissel H. Dervisoglu voor N. Tella Burnley
78' Wissel Burnley Wissel C. Taylor voor M. Benson Burnley
78' Wissel Burnley Wissel C. Roberts voor A. Zaroury Burnley
80' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Cork Burnley
82' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor O. McBurnie Sheffield United
92' Wissel Sheffield United Wissel A. Brooks voor G. Baldock Sheffield United
92' Wissel Sheffield United Wissel O. Arblaster voor J. Fleck Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Burnley
Opstellingen Sheffield United - Burnley
De opstellingen van Sheffield United en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.