Nabeschouwing Watford - Burnley (1-0) || Championship

Vrijdag 12 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Championship neemt Watford het vrijdag 12 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Burnley (1-0)

Het Championship duel tussen Watford en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door T. Cleverley, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. In de 81e minuut moest H. Kamara van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Thomas Bramall een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Watford verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Watford de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Watford - Burnley
Goals
1
0
Balbezit
36%
64%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
14
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
75
132
Gevaarlijke aanvallen
38
57
Passes
308
561
Overtredingen
13
12
Buitenspel
4
4
Corners
3
6
Wissels
4
5
LIVE Watford - Burnley 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Doelpunt Watford Doelpunt T. Cleverley met assist van K. Sema Watford 1-0
46' Wissel Burnley Wissel J. Cork voor D. Costelloe Burnley
46' Wissel Watford Wissel D. Gosling voor T. Cleverley Watford
62' Wissel Burnley Wissel N. Tella voor M. Benson Burnley
62' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor A. Barnes Burnley
64' Wissel Watford Wissel V. Bayo voor I. Sarr Watford
75' Wissel Burnley Wissel Vitinho voor S. Bastien Burnley
79' Wissel Watford Wissel Y. Asprilla voor Joao Pedro Watford
81' Rode kaart Watford Rode kaart voor H. Kamara Watford
82' Wissel Watford Wissel C. Kabasele voor H. Choudhury Watford
85' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Brownhill Burnley
88' Gele kaart Watford Gele kaart voor Y. Asprilla Watford
91' Wissel Burnley Wissel L. McNally voor J. Cullen Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Burnley
Opstellingen Watford - Burnley
De opstellingen van Watford en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Rob Edwards
Formatie 4-3-3
Coach Michael David Jackson
Voorbeschouwing Watford - Burnley

Watford en Burnley treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Burnley in de Championship vond plaats op 5 april 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 5 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Watford. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 3
Winst Burnley 5
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 6e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Watford - Burnley Opstelling Watford Opstelling Burnley Live Watford - Burnley Live Watford - Burnley kijken Watford - Burnley kijken Live Watford - Burnley stream Watford - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Watford - Burnley Uitslag Watford - Burnley Statistieken Watford - Burnley Championship 2022/2023 Watford - Burnley wedden Watford - Burnley gokken Watford - Burnley Unibet