Nabeschouwing Sevilla - Athletic Club (2-1) || Copa Del Rey 2008/2009

Woensdag 4 februari 2009 - 21:15 uur

In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt Sevilla het woensdag 4 februari 2009 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Sevilla - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Athletic Club (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Athletic Club is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Llorente. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Sevilla dat via A. Duscher dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Acosta dacht na 92 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Athletic Club
2
1
LIVE Sevilla - Athletic Club 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iraola Athletic Club
43' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Llorente Athletic Club
46' Wissel Sevilla Wissel L. Acosta voor Renato Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel Capel voor Adriano Correia Sevilla
61' Doelpunt Sevilla Doelpunt A. Duscher Sevilla
61' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Adriano Correia Sevilla
61' Wissel Athletic Club Wissel Toquero voor Ion Velez Athletic Club
63' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Orbaiz Athletic Club
68' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Francisco Yeste Athletic Club
69' Wissel Athletic Club Wissel Balenziaga voor Francisco Yeste Athletic Club
70' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Llorente Athletic Club
73' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Koikili Athletic Club
89' Wissel Athletic Club Wissel Ustaritz voor F. Amorebieta Athletic Club
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Acosta Sevilla