Nabeschouwing Portugalete - Getafe (1-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Portugalete het woensdag 27 oktober 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Portugalete - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portugalete - Getafe (1-1)

De Copa Del Rey 2010/2011 wedstrijd tussen Portugalete en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 6e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrián Sardinero. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Portugalete dat via Bergara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portugalete - Getafe
1
1
LIVE Portugalete - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portugalete - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Getafe Doelpunt Adrián Sardinero Getafe
35' Gele kaart Portugalete Gele kaart voor Urko Portugalete
42' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Fedor Getafe
44' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Arizmendi Getafe
52' Doelpunt Portugalete Doelpunt Bergara Portugalete
54' Gele kaart Portugalete Gele kaart voor Otiñano Portugalete
59' Gele kaart Portugalete Gele kaart voor Gorka Soria Portugalete
64' Wissel Portugalete Wissel Clausí voor Bergara Portugalete
67' Wissel Getafe Wissel Escassi voor J. Albin Getafe
68' Wissel Getafe Wissel Pedro Rios voor Arizmendi Getafe
73' Wissel Portugalete Wissel Eriz voor Lombera Portugalete
76' Wissel Getafe Wissel I. Kas voor Adrián Sardinero Getafe
82' Wissel Portugalete Wissel Etxabe voor Salcedo Portugalete
88' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Álex Pérez Getafe