Nabeschouwing Alcoyano - Athletic Club (1-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 2 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Alcoyano het dinsdag 2 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal El Collao in Alcoy.

Via de Alcoyano - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcoyano - Athletic Club (1-1)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Alcoyano en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 32e minuut dacht Alcoyano op voorsprong te komen via een doelpunt van Francis Ferrón. Helaas voor Alcoyano werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Athletic Club dat via Viguera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Alcoyano - Athletic Club
1
1
LIVE Alcoyano - Athletic Club 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcoyano - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Alcoyano Doelpunt Francis Ferrón Alcoyano
32' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Laporte Athletic Club
55' Wissel Athletic Club Wissel Bustinza voor Gurpegi Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel Beñat voor Erik Morán Athletic Club
64' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Ager Aketxe Athletic Club
68' Wissel Alcoyano Wissel Israel Jerez voor José Rubio Alcoyano
75' Wissel Alcoyano Wissel Antonio Bello voor Jesús Alfaro Alcoyano
78' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Beñat Athletic Club
83' Wissel Alcoyano Wissel Jorge Perona voor Francis Ferrón Alcoyano
91' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Viguera Athletic Club
93' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club