Nabeschouwing Athletic Club - Alcoyano (1-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 18 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Athletic Club het donderdag 18 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Alcoyano. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Alcoyano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Alcoyano (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Athletic Club en Alcoyano is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 39e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Viguera. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Alcoyano
1
0
LIVE Athletic Club - Alcoyano 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Alcoyano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Viguera Athletic Club
41' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Mario Fuentes Alcoyano
46' Wissel Alcoyano Wissel Francis Ferrón voor Israel Jerez Alcoyano
57' Wissel Alcoyano Wissel José Rubio voor Jesús Alfaro Alcoyano
61' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
67' Wissel Athletic Club Wissel Mikel Rico voor Beñat Athletic Club
67' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Viguera Athletic Club
71' Wissel Alcoyano Wissel Jorge Devesa voor Antonio Bello Alcoyano
77' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Guillermo Fernández Athletic Club
88' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aduriz Athletic Club
89' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor San José Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Alcoyano
Opstellingen Athletic Club - Alcoyano

Voorbeschouwing Athletic Club - Alcoyano

Athletic Club en Alcoyano spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Alcoyano in de Copa Del Rey vond plaats op 2 december 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.