Nabeschouwing Athletic Club - Celta de Vigo (0-2) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 14 januari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Athletic Club het woensdag 14 januari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Celta de Vigo (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Athletic Club en Celta de Vigo is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 48e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Etxeita. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Celta de Vigo dat via F. Orellana dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Celta de Vigo
LIVE Athletic Club - Celta de Vigo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Samuel Araújo Celta de Vigo
38' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Beñat Athletic Club
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Borja Fernández voor A. Fernández Celta de Vigo
48' Eigen doelpunt Celta de Vigo Eigen doelpunt Etxeita Celta de Vigo
52' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Bongonda voor Álex López Celta de Vigo
60' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Mikel Rico Athletic Club
61' Penalty Celta de Vigo Penalty F. Orellana Celta de Vigo
62' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Iñaki Williams Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel Iraola voor Beñat Athletic Club
68' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor Ibai Athletic Club
68' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernández voor F. Orellana Celta de Vigo
72' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
75' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Charles Celta de Vigo
80' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Gurpegi Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Celta de Vigo
Opstellingen Athletic Club - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Athletic Club - Celta de Vigo

Athletic Club en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Celta de Vigo in de Copa Del Rey vond plaats op 6 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.