Nabeschouwing Athletic Club - Málaga (1-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 29 januari 2015 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Athletic Club het donderdag 29 januari 2015 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Málaga (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Athletic Club en Málaga is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Aduriz. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Málaga
1
0
LIVE Athletic Club - Málaga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Antunes Málaga
38' Gele kaart Málaga Gele kaart voor N. Amrabat Málaga
48' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Aduriz met assist van Susaeta Athletic Club
57' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
61' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
65' Wissel Málaga Wissel Samu voor Ricardo Horta Málaga
65' Wissel Málaga Wissel Samu Castillejo voor Juanmi Málaga
72' Wissel Athletic Club Wissel Mikel Rico voor De Marcos Athletic Club
74' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Etxeita Athletic Club
77' Wissel Málaga Wissel Duda voor Recio Málaga
86' Wissel Athletic Club Wissel Iturraspe voor Beñat Athletic Club
88' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Samu Málaga
90' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Laporte Athletic Club
90' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ignacio Camacho Málaga
91' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Duda Málaga
91' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor Muniain Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Málaga
Opstellingen Athletic Club - Málaga

Voorbeschouwing Athletic Club - Málaga

Athletic Club en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Málaga in de Copa Del Rey vond plaats op 21 januari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.