Nabeschouwing Barcelona - Athletic Club (3-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 27 januari 2016 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Barcelona het woensdag 27 januari 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Barcelona - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Athletic Club (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Athletic Club is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Iñaki Williams. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het FC Barcelona dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Piqué dacht na 81 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde FC Barcelona via Neymar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Athletic Club
3
1
LIVE Barcelona - Athletic Club 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iñaki Williams met assist van Aduriz Athletic Club
19' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Mikel Rico Athletic Club
39' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Balenziaga Athletic Club
52' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Lekue Athletic Club
53' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van L. Messi FC Barcelona
57' Wissel Athletic Club Wissel Beñat voor Mikel Rico Athletic Club
57' Wissel Athletic Club Wissel Sabin voor Susaeta Athletic Club
70' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
70' Wissel FC Barcelona Wissel Busquets voor T. Vermaelen FC Barcelona
73' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Eraso Athletic Club
81' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué met assist van Dani Alves FC Barcelona
91' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van Sergi Roberto FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Athletic Club
Opstellingen Barcelona - Athletic Club

Voorbeschouwing Barcelona - Athletic Club

Barcelona en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Athletic Club in de Copa Del Rey vond plaats op 20 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.