Nabeschouwing Villarreal - Athletic Club (0-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 13 januari 2016 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Villarreal het woensdag 13 januari 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Villarreal - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Athletic Club (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Villarreal en Athletic Club is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Iñaki Williams. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Athletic Club
LIVE Villarreal - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iñaki Williams Athletic Club
50' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Etxeita Athletic Club
57' Wissel Villarreal Wissel Soldado voor Samu Villarreal
59' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aduriz Athletic Club
63' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor E. Bailly Villarreal
68' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor Rodri Hernández Villarreal
69' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor Susaeta Athletic Club
71' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iñaki Williams Athletic Club
78' Wissel Villarreal Wissel Denis Suárez voor Nahuel Leiva Villarreal
81' Wissel Athletic Club Wissel San José voor Eraso Athletic Club
82' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Rukavina Villarreal
86' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Adrián Marín Villarreal
87' Wissel Athletic Club Wissel Bóveda voor Iñaki Williams Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Athletic Club
Opstellingen Villarreal - Athletic Club

Voorbeschouwing Villarreal - Athletic Club

Villarreal en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Athletic Club in de Copa Del Rey vond plaats op 6 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 1 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Villarreal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.