Nabeschouwing Huesca - Athletic Club (0-4) || Copa Del Rey

Donderdag 6 december 2018 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Huesca het donderdag 6 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz (Huesca) in .

Via de Huesca - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Athletic Club (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Huesca en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande geëindigd in een 0-4 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Aduriz, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Athletic Club vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aduriz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 78e minuut was de ideale kans voor Huesca om te scoren. Juanjo Camacho was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Athletic Club, waarmee Iñaki Williams zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Athletic Club geen gas terug, waardoor in de 92e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Iñaki Williams.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Athletic Club.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Athletic Club
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
5
10
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
93
107
Gevaarlijke aanvallen
46
42
Passes
407
362
Overtredingen
16
7
Buitenspel
2
6
Corners
3
6
Wissels
3
2
LIVE Huesca - Athletic Club 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
37' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Aduriz met assist van Íñigo Martínez Athletic Club 0-1
46' Wissel Huesca Wissel Aguilera voor D. Musto Huesca
58' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Aduriz met assist van Susaeta Athletic Club 0-2
60' Wissel Athletic Club Wissel De Marcos voor Ander Capa Athletic Club
62' Wissel Huesca Wissel Jorge Miramón voor J. Almerge Huesca
63' Wissel Athletic Club Wissel Iñaki Williams voor Aduriz Athletic Club
72' Wissel Huesca Wissel Juanjo Camacho voor Lluis Sastre Huesca
72' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
78' Penalty gemist Huesca Penalty gemist Juanjo Camacho Huesca
80' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iñaki Williams met assist van Raúl García Athletic Club 0-3
92' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iñaki Williams Athletic Club 0-4
Opstellingen Huesca - Athletic Club
De opstellingen van Huesca en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Athletic Club

Huesca en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Athletic Club elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Huesca 0
Winst Athletic Club 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Huesca - Athletic Club Opstelling Huesca Opstelling Athletic Club Live Huesca - Athletic Club Live Huesca - Athletic Club kijken Huesca - Athletic Club kijken Live Huesca - Athletic Club stream Huesca - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Huesca - Athletic Club Uitslag Huesca - Athletic Club Statistieken Huesca - Athletic Club Copa Del Rey 2018/2019 Huesca - Athletic Club wedden Huesca - Athletic Club gokken Huesca - Athletic Club Unibet