Nabeschouwing Athletic Club - Granada (1-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Athletic Club het woensdag 12 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Granada (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Athletic Club en Granada is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door I. Muniain, waarmee Athletic Club met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Athletic Club dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Athletic Club.

LIVE Athletic Club - Granada 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
29' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Williams Athletic Club
29' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Diaz Granada
42' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Muniain met assist van I. Williams Athletic Club 1-0
46' Wissel Granada Wissel J. Vallejo voor A. Puertas Granada
65' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
67' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor R. Garcia Athletic Club
67' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Aduriz Athletic Club
71' Wissel Granada Wissel G. Dias voor D. Machis Granada
84' Wissel Athletic Club Wissel M. San Jose voor D. Garcia Athletic Club
85' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor D. Duarte Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Granada
Opstellingen Athletic Club - Granada
De opstellingen van Athletic Club en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Granada

Athletic Club en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Athletic Club en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.