Nabeschouwing Granada - Athletic Club (2-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 5 maart 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Granada het donderdag 5 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Athletic Club (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Granada en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 2-1 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door C. Fernandez, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Granada vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Sanchez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Athletic Club de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Y. Berchiche. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Athletic Club kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Granada een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Granada - Athletic Club 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Y. Alvarez Athletic Club
48' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van D. Machis Granada 1-0
50' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
59' Wissel Athletic Club Wissel I. Cordoba voor A. Capa Athletic Club
61' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor Y. Herrera Granada
73' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. Vesga Athletic Club
76' Doelpunt Granada Doelpunt G. Sanchez met assist van D. Machis Granada 2-0
79' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor M. San Jose Athletic Club
81' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Y. Berchiche met assist van M. Vesga Athletic Club 2-1
85' Wissel Granada Wissel F. Vico voor D. Foulquier Granada
85' Wissel Granada Wissel Antonin voor C. Neva Granada
92' Wissel Athletic Club Wissel O. Sancet voor I. Muniain Athletic Club
93' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Simon Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Athletic Club
Opstellingen Granada - Athletic Club
De opstellingen van Granada en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Athletic Club

Granada en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Athletic Club in de Copa Del Rey vond plaats op 12 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 1 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.