Nabeschouwing Levante - Athletic Club (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 4 maart 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Levante het donderdag 4 maart 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Athletic Club (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-2 overwinning voor Athletic Club. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Athletic Club dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Roger, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Garcia in de 30e minuut zorgde er even later voor dat Athletic Club weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 112e minuut zette A. Berenguer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Athletic Club de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Carlos del Cerro Grande af en was het Athletic Club die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Levante - Athletic Club 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Levante Doelpunt M. Roger met assist van R. Rochina Levante 1-0
28' Gele kaart Levante Gele kaart voor O. Duarte Levante
30' Penalty Athletic Club Penalty R. Garcia Athletic Club 1-1
42' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Nunez Athletic Club
46' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor Rober Pier Levante
55' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Lopez Athletic Club
76' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Rochina Levante
85' Wissel Levante Wissel Son voor M. Malsa Levante
85' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor R. Rochina Levante
90' Wissel Levante Wissel S. Leon voor J. Morales Levante
91' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor M. Roger Levante
96' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor R. Garcia Athletic Club
97' Wissel Athletic Club Wissel D. Garcia voor M. Vesga Athletic Club
106' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor O. de Marcos Athletic Club
106' Wissel Athletic Club Wissel U. Vencedor voor U. Lopez Athletic Club
106' Wissel Athletic Club Wissel A. Capa voor O. de Marcos Athletic Club
109' Wissel Levante Wissel Coke voor J. Miramon Levante
109' Wissel Athletic Club Wissel M. Balenziaga voor Y. Berchiche Athletic Club
111' Wissel Athletic Club Wissel J. Morcillo voor I. Muniain Athletic Club
112' Doelpunt Athletic Club Doelpunt A. Berenguer Athletic Club 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Athletic Club
Opstellingen Levante - Athletic Club
De opstellingen van Levante en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Athletic Club

Levante en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Athletic Club in de Copa Del Rey vond plaats op 11 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.