Nabeschouwing UD Ibiza - Athletic Club (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 21 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt UD Ibiza het donderdag 21 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Can Misses in Estadio Municipal de Can Misses.

Via de UD Ibiza - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UD Ibiza - Athletic Club (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen UD Ibiza en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Perez Mateo, waarmee UD Ibiza met 1-0 de leiding nam. Athletic Club kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Garcia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette U. Nunez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Athletic Club de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Athletic Club een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE UD Ibiza - Athletic Club 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UD Ibiza - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt J. Perez Mateo met assist van Davo UD Ibiza 1-0
37' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor R. Gonzalez UD Ibiza
46' Wissel Athletic Club Wissel I. Muniain voor O. Sancet Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel R. Garcia voor J. Morcillo Athletic Club
52' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia Athletic Club 1-1
53' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor D. Goldar UD Ibiza
62' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor A. Villalibre Athletic Club
71' Wissel Athletic Club Wissel Y. Berchiche voor M. Balenziaga Athletic Club
71' Wissel Athletic Club Wissel D. Garcia voor U. Vencedor Athletic Club
72' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor K. Sibo UD Ibiza
75' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
79' Wissel UD Ibiza Wissel F. Grima voor Kike Lopez UD Ibiza
79' Wissel UD Ibiza Wissel E. Zenitagoia Arana voor K. Sibo UD Ibiza
87' Wissel UD Ibiza Wissel J. Pardo voor J. Perez Mateo UD Ibiza
92' Doelpunt Athletic Club Doelpunt U. Nunez Athletic Club 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting UD Ibiza - Athletic Club
Opstellingen UD Ibiza - Athletic Club
De opstellingen van UD Ibiza en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat UD Ibiza gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing UD Ibiza - Athletic Club

UD Ibiza en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UD Ibiza en Athletic Club elkaar treffen in de Copa Del Rey.