Nabeschouwing Cayon - Athletic Club (0-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Cayon het donderdag 7 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Fernando Astobiza in Sarón.

Via de Cayon - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cayon - Athletic Club (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Cayon en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 0-3 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Asier Villalibre, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Athletic Club via Asier Villalibre op 0-2 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Nico Williams van Athletic Club die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva, waardoor Athletic Club een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cayon - Athletic Club 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cayon - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Imanol García de Albéniz Athletic Club
22' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Asier Villalibre Athletic Club 0-1
26' Penalty Athletic Club Penalty Asier Villalibre Athletic Club 0-2
55' Wissel Cayon Wissel Héctor Alonso voor Marcos Sáez Cayon
55' Wissel Cayon Wissel Fernando Resines voor Gabi Fernández Cayon
55' Wissel Cayon Wissel Dani Salas voor Carlos Cagigas Cayon
57' Gele kaart Cayon Gele kaart voor Javier Turrado Cayon
63' Wissel Athletic Club Wissel Mikel Jauregizar voor Malcom Ares Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Ruiz de Galarreta voor Unai Gómez Athletic Club
65' Wissel Cayon Wissel Montiel voor Álvaro Díez Cayon
68' Wissel Cayon Wissel Chili voor Javier Turrado Cayon
74' Wissel Athletic Club Wissel Iñaki Williams voor Álex Berenguer Athletic Club
74' Wissel Athletic Club Wissel Nico Williams voor Raúl García Athletic Club
78' Gele kaart Cayon Gele kaart voor Fernando Resines Cayon
79' Wissel Athletic Club Wissel Oihan Sancet voor Iker Muniain Athletic Club
85' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Nico Williams met assist van Iñigo Ruiz de Galarreta Athletic Club 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Cayon - Athletic Club
Opstellingen Cayon - Athletic Club
De opstellingen van Cayon en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cayon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cayon - Athletic Club

Cayon en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cayon en Athletic Club elkaar treffen in de Copa Del Rey.