Nabeschouwing Eibar - Athletic Club (0-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Eibar het zondag 7 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Athletic Club (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-3 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Asier Villalibre, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Athletic Club vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iker Muniain op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Athletic Club, waarmee Asier Villalibre zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Athletic Club gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Athletic Club een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Eibar - Athletic Club 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Daniel Vivian Athletic Club
17' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Asier Villalibre met assist van Nico Williams Athletic Club 0-1
33' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iker Muniain met assist van Nico Williams Athletic Club 0-2
40' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Asier Villalibre met assist van Daniel Vivian Athletic Club 0-3
56' Wissel SD Eibar Wissel Mario Soriano voor Álvaro Tejero SD Eibar
57' Wissel SD Eibar Wissel Stoichkov voor Konrad de la Fuente SD Eibar
59' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Oihan Sancet Athletic Club
59' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Juan Berrocal SD Eibar
63' Wissel Athletic Club Wissel Unai Gómez voor Oihan Sancet Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Ruiz de Galarreta voor Marcelo Gaete Athletic Club
65' Wissel SD Eibar Wissel Anaitz Arbilla voor Stefan Simić SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel Yanis Rahmani voor Ager Aketxe SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor Jon Bautista SD Eibar
82' Wissel Athletic Club Wissel Malcom Ares voor Nico Williams Athletic Club
82' Wissel Athletic Club Wissel Raúl García voor Asier Villalibre Athletic Club
85' Wissel Athletic Club Wissel Peru Nolaskoain Esnal voor Daniel Vivian Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Athletic Club
Opstellingen Eibar - Athletic Club
De opstellingen van Eibar en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Athletic Club

Eibar en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Athletic Club in de Copa Del Rey vond plaats op 12 december 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Eibar en Athletic Club eindigde namelijk in een gelijkspel.