Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (3-2) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 20 april 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt FC Dordrecht het vrijdag 20 april 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in GN Bouw Stadion (Dordrecht) in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en TOP Oss is geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht FC Dordrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Cecilio Lopes. Helaas voor FC Dordrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het FC Dordrecht dat via S. Hulst dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aleksandr Stankov dacht na 29 minuten te scoren voor TOP Oss, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde FC Dordrecht via S. Hulst, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist TOP Oss via M. Redshaw de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - TOP Oss
3
2
LIVE FC Dordrecht - TOP Oss 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Cecilio Lopes FC Dordrecht
21' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Hulst FC Dordrecht
29' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Aleksandr Stankov TOP Oss
32' Wissel TOP Oss Wissel R. Arends voor V. Van Trier TOP Oss
61' Wissel FC Dordrecht Wissel W. de Vogel voor S. Isoufi FC Dordrecht
61' Wissel FC Dordrecht Wissel W. Kousemaker voor J. Rijsdijk FC Dordrecht
65' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Hulst FC Dordrecht
72' Wissel TOP Oss Wissel T. Nelemans voor M. Koot TOP Oss
81' Wissel TOP Oss Wissel M. Redshaw voor Antonio Stankov TOP Oss
82' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Beugelsdijk FC Dordrecht
85' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Mayele voor N. Coster FC Dordrecht
88' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. Redshaw TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - TOP Oss
Opstellingen FC Dordrecht - TOP Oss

Voorbeschouwing FC Dordrecht - TOP Oss

FC Dordrecht en TOP Oss treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 7 november 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is FC Dordrecht favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.