Nabeschouwing TOP Oss - Fortuna Sittard (1-3) || Eerste Divisie 2011/2012

Vrijdag 13 april 2012 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2011/2012 neemt TOP Oss het vrijdag 13 april 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Fortuna Sittard (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Fortuna Sittard is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Fortuna Sittard op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Dreesen. Helaas voor Fortuna Sittard werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het TOP Oss dat via Aleksandr Stankov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Schreurs dacht na 60 minuten te scoren voor Fortuna Sittard, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Fortuna Sittard via D. Schreurs, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Fortuna Sittard
Goals
1
3
LIVE TOP Oss - Fortuna Sittard 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt T. Dreesen Fortuna Sittard
28' Doelpunt TOP Oss Doelpunt Aleksandr Stankov TOP Oss
45' Wissel TOP Oss Wissel D. Janssen voor K. Huijsman TOP Oss
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Wagemakers voor T. Dreesen Fortuna Sittard
54' Wissel TOP Oss Wissel D.Grootfaam voor R. van Dijk TOP Oss
60' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt D. Schreurs Fortuna Sittard
66' Wissel TOP Oss Wissel M. Intezar voor R. van de Sande TOP Oss
74' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor V. Van Trier TOP Oss
75' Penalty Fortuna Sittard Penalty D. Schreurs Fortuna Sittard
76' Wissel Fortuna Sittard Wissel R. Stolte voor K. Diaz Fortuna Sittard
84' Wissel Fortuna Sittard Wissel R. Geenen voor D. Schreurs Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Fortuna Sittard
Opstellingen TOP Oss - Fortuna Sittard

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing TOP Oss - Fortuna Sittard

TOP Oss en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Fortuna Sittard in de Eerste Divisie vond plaats op 23 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Fortuna Sittard slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 5
Winst Fortuna Sittard 4
Gelijkspel 2
Totaal 11
Tags
TOP Oss - Fortuna Sittard Opstelling TOP Oss Opstelling Fortuna Sittard Live TOP Oss - Fortuna Sittard Live TOP Oss - Fortuna Sittard kijken TOP Oss - Fortuna Sittard kijken Live TOP Oss - Fortuna Sittard stream TOP Oss - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Fortuna Sittard Uitslag TOP Oss - Fortuna Sittard Statistieken TOP Oss - Fortuna Sittard Eerste Divisie 2011/2012 TOP Oss - Fortuna Sittard wedden TOP Oss - Fortuna Sittard gokken TOP Oss - Fortuna Sittard Unibet