Nabeschouwing Andorra - Zwitserland (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Andorra het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zwitserland. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de Andorra - Zwitserland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - Zwitserland (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Andorra en Zwitserland is onder leiding van scheidsrechter Balazs Berke geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zwitserland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Andorra - Zwitserland
Goals
1
2
Balbezit
15%
85%
Schoten totaal
4
13
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
41
140
Gevaarlijke aanvallen
9
74
Passes
139
753
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
4
Corners
0
1
Wissels
5
4
LIVE Andorra - Zwitserland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - Zwitserland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Andorra - Zwitserland
Opstellingen Andorra - Zwitserland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Andorra - Zwitserland

Andorra en Zwitserland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Balazs Berke en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Andorra en Zwitserland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Andorra 0
Winst Zwitserland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Andorra op een 4e positie staat, terwijl we Zwitserland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Andorra - Zwitserland Opstelling Andorra Opstelling Zwitserland Live Andorra - Zwitserland Live Andorra - Zwitserland kijken Andorra - Zwitserland kijken Live Andorra - Zwitserland stream Andorra - Zwitserland Fox Sports Nabeschouwing Andorra - Zwitserland Uitslag Andorra - Zwitserland Statistieken Andorra - Zwitserland EK Kwalificatie 2024 Andorra - Zwitserland wedden Andorra - Zwitserland gokken Andorra - Zwitserland Unibet