Nabeschouwing Athletic Club - Werder Bremen (0-3) || Europa League 2009/2010

Woensdag 16 december 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Athletic Club het woensdag 16 december 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen.

Via de Athletic Club - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Werder Bremen (0-3)

Het Europa League duel tussen Athletic Club en Werder Bremen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Pizarro. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Werder Bremen dat via Naldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Rosenberg dacht na 36 minuten te scoren voor Werder Bremen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Werder Bremen
LIVE Athletic Club - Werder Bremen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Rosenberg Werder Bremen
13' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt C. Pizarro Werder Bremen
20' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Naldo Werder Bremen
36' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rosenberg Werder Bremen
55' Wissel Athletic Club Wissel Xabier Etxebarria voor Díaz de Cerio Athletic Club
55' Wissel Athletic Club Wissel David López voor Toquero Athletic Club
62' Wissel Werder Bremen Wissel Hugo Almeida voor C. Pizarro Werder Bremen
68' Wissel Werder Bremen Wissel P. Niemeyer voor T. Frings Werder Bremen
70' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor Francisco Yeste Athletic Club
75' Wissel Werder Bremen Wissel M. Marin voor M. Özil Werder Bremen
78' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iñigo Pérez Athletic Club
83' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Jensen Werder Bremen