Nabeschouwing Motherwell - OB (0-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Motherwell het donderdag 26 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OB.

Via de Motherwell - OB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - OB (0-1)

Het Europa League duel tussen Motherwell en OB is geëindigd in een 0-1 overwinning voor OB. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht OB op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Utaka. Helaas voor OB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut kreeg E. Ruud van OB voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor OB de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 85e minuut kreeg A. Christensen van OB voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en OB de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - OB
LIVE Motherwell - OB 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - OB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart OB Gele kaart voor E. Ruud OB
22' Gele kaart OB Gele kaart voor A. Christensen OB
28' Doelpunt OB Doelpunt P. Utaka OB
43' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor T. Hateley Motherwell
51' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. Saunders Motherwell
53' Wissel OB Wissel A. Johansson voor A. Håland OB
59' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor K. Lasley Motherwell
66' Wissel OB Wissel N. Demba-Nyrén voor H. Toft OB
75' Tweede gele kaart OB Tweede gele kaart voor E. Ruud OB
75' Gele kaart OB Gele kaart voor E. Djemba-Djemba OB
85' Tweede gele kaart OB Tweede gele kaart voor A. Christensen OB
88' Wissel OB Wissel B. Kadrii voor P. Utaka OB
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - OB
Opstellingen Motherwell - OB

Voorbeschouwing Motherwell - OB

Motherwell en OB spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en OB in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor OB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is OB favoriet. 1 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Motherwell. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.