Nabeschouwing Schalke 04 - Athletic Club (2-4) || Europa League 2011/2012

Donderdag 29 maart 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Schalke 04 het donderdag 29 maart 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Schalke 04 - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Athletic Club (2-4)

Het Europa League duel tussen Schalke 04 en Athletic Club is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Llorente. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Schalke 04 dat via Raúl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Raúl dacht na 60 minuten te scoren voor Schalke 04, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Athletic Club via Llorente, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Athletic Club via De Marcos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde Muniain namens Athletic Club. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Schalke 04 - Athletic Club
2
4
LIVE Schalke 04 - Athletic Club 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
20' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Llorente Athletic Club
22' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Raúl met assist van A. Uchida Schalke 04
46' Wissel Schalke 04 Wissel M. Schober voor T. Hildebrand Schalke 04
46' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor Ander Herrera Athletic Club
54' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor M. Höger Schalke 04
56' Wissel Schalke 04 Wissel L. Holtby voor M. Höger Schalke 04
56' Wissel Schalke 04 Wissel Jurado voor J. Draxler Schalke 04
60' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Raúl Schalke 04
63' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor F. Amorebieta Athletic Club
67' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Uchida Schalke 04
70' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor Aurtenetxe Athletic Club
73' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Llorente met assist van Ibai Athletic Club
76' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor K. Huntelaar Schalke 04
80' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iñigo Pérez Athletic Club
81' Doelpunt Athletic Club Doelpunt De Marcos met assist van Susaeta Athletic Club
85' Wissel Athletic Club Wissel Ekiza voor De Marcos Athletic Club
93' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Muniain met assist van Susaeta Athletic Club