Nabeschouwing Augsburg - Athletic Club (2-3) || Europa League 2015/2016

Donderdag 26 november 2015 - 19:00 uur



In de Europa League 2015/2016 neemt Augsburg het donderdag 26 november 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Athletic Club (2-3)

Het Europa League duel tussen Augsburg en Athletic Club is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Athletic Club
Goals
2
3
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
7
4
Overtredingen
12
12
Buitenspel
1
0
Corners
6
4
LIVE Augsburg - Athletic Club 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Athletic Club
Opstellingen Augsburg - Athletic Club

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Augsburg - Athletic Club

Augsburg en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Athletic Club in de Europa League vond plaats op 17 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 1 keer wist de ploeg van Augsburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Augsburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 0
Winst Athletic Club 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Augsburg - Athletic Club Opstelling Augsburg Opstelling Athletic Club Live Augsburg - Athletic Club Live Augsburg - Athletic Club kijken Augsburg - Athletic Club kijken Live Augsburg - Athletic Club stream Augsburg - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Athletic Club Uitslag Augsburg - Athletic Club Statistieken Augsburg - Athletic Club Europa League 2015/2016 Augsburg - Athletic Club wedden Augsburg - Athletic Club gokken Augsburg - Athletic Club Unibet