Nabeschouwing Fenerbahçe - Slovácko (3-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 4 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Fenerbahçe het donderdag 4 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Slovácko. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Slovácko live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Slovácko (3-0)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en Slovácko is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door E. Mor, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lincoln op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut kreeg S. Hofmann van Slovácko voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Slovácko de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Lincoln zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Fenerbahçe een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Slovácko 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Slovácko teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Mor met assist van Lincoln Fenerbahçe 1-0
27' Gele kaart Slovácko Gele kaart voor S. Hofmann Slovácko
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Lincoln Fenerbahçe 2-0
46' Wissel Slovácko Wissel V. Levin voor M. Havlik Slovácko
48' Tweede gele kaart Slovácko Tweede gele kaart voor S. Hofmann Slovácko
55' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Mor Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor D. Rossi Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel Bruma voor E. Mor Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Crespo voor M. Zajc Fenerbahçe
63' Wissel Slovácko Wissel M. Tomic voor M. Petrzela Slovácko
63' Wissel Slovácko Wissel V. Sinyavskiy voor D. Holzer Slovácko
65' Gele kaart Slovácko Gele kaart voor M. Travnik Slovácko
69' Wissel Slovácko Wissel F. Vecheta voor P. Reinberk Slovácko
77' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor E. Valencia Fenerbahçe
77' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Novak voor F. Kadioglu Fenerbahçe
81' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Lincoln met assist van Bruma Fenerbahçe 3-0
86' Wissel Slovácko Wissel M. Kohut voor M. Travnik Slovácko
92' Gele kaart Slovácko Gele kaart voor V. Sinyavskiy Slovácko
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Slovácko
Opstellingen Fenerbahçe - Slovácko
De opstellingen van Fenerbahçe en Slovácko zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slovácko zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Martin Svědík
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Slovácko

Fenerbahçe en Slovácko spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Slovácko elkaar treffen in de Europa League.