Nabeschouwing Gent - Omonia Nicosia (0-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 18 augustus 2022 - 20:30 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Gent het donderdag 18 augustus 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Omonia Nicosia (0-2)

Het Europa League duel tussen Gent en Omonia Nicosia is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 0-2 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Charalampous, waarmee Omonia Nicosia met 0-1 de leiding nam. Omonia Nicosia vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Barker op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Omonia Nicosia.

LIVE Gent - Omonia Nicosia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt C. Charalampous met assist van J. Lecjaks Omonia Nicosia 0-1
46' Wissel Gent Wissel V. Odjidja-Ofoe voor N. Fortuna Gent
59' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor C. Charalampous Omonia Nicosia
62' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor N. Miletic Omonia Nicosia
62' Wissel Gent Wissel L. Depoitre voor J. P. Hauge Gent
68' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor A. Kakoullis Omonia Nicosia
70' Wissel Omonia Nicosia Wissel R. Bezus voor M. Diskerud Omonia Nicosia
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel B. Barker voor C. Charalampous Omonia Nicosia
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel F. Papoulis voor Bruno Omonia Nicosia
76' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt B. Barker met assist van A. Kakoullis Omonia Nicosia 0-2
78' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. Torunarigha Gent
80' Wissel Gent Wissel B. Godeau voor J. Torunarigha Gent
81' Wissel Gent Wissel J. Okumu voor A. Castro-Montes Gent
81' Wissel Gent Wissel M. Samoise voor A. Hanche-Olsen Gent
84' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Fabiano Omonia Nicosia
86' Wissel Omonia Nicosia Wissel T. Matavz voor A. Kakoullis Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Omonia Nicosia
Opstellingen Gent - Omonia Nicosia
De opstellingen van Gent en Omonia Nicosia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Omonia Nicosia zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gent - Omonia Nicosia

Gent en Omonia Nicosia spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Omonia Nicosia elkaar treffen in de Europa League.