Nabeschouwing Malmo FF - Sivasspor (3-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 18 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Malmo FF het donderdag 18 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malmö Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Sivasspor (3-1)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 3-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Zeidan, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. James, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette A. Christiansen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Malmö FF de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Malmö FF vergroot nadat N. Moisander de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Malmo FF.

LIVE Malmo FF - Sivasspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Zeidan met assist van V. Birmancevic Malmö FF 1-0
30' Doelpunt Sivasspor Doelpunt L. James met assist van U. Ciftci Sivasspor 1-1
36' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor R. Yalcin Sivasspor
37' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Christiansen Malmö FF 2-1
38' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
52' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor D. Goutas Sivasspor
52' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
61' Wissel Sivasspor Wissel C. Charisis voor K. Kesgin Sivasspor
68' Doelpunt Malmö FF Doelpunt N. Moisander Malmö FF 3-1
70' Wissel Malmö FF Wissel S. Pena voor E. Rakip Malmö FF
70' Wissel Malmö FF Wissel E. Lomotey voor M. Zeidan Malmö FF
73' Wissel Sivasspor Wissel M. Yatabare voor R. Yalcin Sivasspor
73' Wissel Sivasspor Wissel C. NJie voor F. Ulvestad Sivasspor
78' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
83' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Lomotey Malmö FF
83' Wissel Sivasspor Wissel K. Keita voor H. Arslan Sivasspor
84' Wissel Malmö FF Wissel H. Larsson voor A. Christiansen Malmö FF
86' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor N. Moisander Malmö FF
89' Wissel Malmö FF Wissel J. Berget voor I. Thelin Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Sivasspor
Opstellingen Malmo FF - Sivasspor
De opstellingen van Malmo FF en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-1-3 opstelling.
Formatie 4-2-1-3
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Malmo FF - Sivasspor

Malmo FF en Sivasspor spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en Sivasspor elkaar treffen in de Europa League.