Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Freiburg (0-3) || Europa League 2022/2023

Donderdag 15 september 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 15 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Freiburg (0-3)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 0-3 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Hofler. SC Freiburg vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gregoritsch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van SC Freiburg, waarmee M. Gregoritsch zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matej Jug, waardoor Freiburg een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympiakos Piraeus - Freiburg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Hofler met assist van V. Grifo SC Freiburg 0-1
25' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt M. Gregoritsch met assist van D. Kyereh SC Freiburg 0-2
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Kunde voor P. Retsos Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel O. Reabciuk voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
53' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt M. Gregoritsch met assist van M. Ginter SC Freiburg 0-3
61' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor P. Lienhart SC Freiburg
62' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor D. Kyereh SC Freiburg
62' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor M. Gregoritsch SC Freiburg
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor J. Bowler Olympiakos Piraeus
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Rodrigues voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
69' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor R. Doan SC Freiburg
71' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Pipa voor S. Vrsaljko Olympiakos Piraeus
77' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Rodrigues Olympiakos Piraeus
78' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kubler voor K. Sildillia SC Freiburg
78' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor V. Grifo SC Freiburg
80' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Freiburg
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Freiburg
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Carlos Corberán Vallet
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Freiburg

Olympiakos Piraeus en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Freiburg elkaar treffen in de Europa League.

Winst Olympiakos Piraeus 0
Winst Freiburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympiakos Piraeus op een 3e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 2e plaats.