Nabeschouwing Sheriff - Pyunik (0-0) (3-2 na strafschoppen) || Europa League 2022/2023

Donderdag 25 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Sheriff het donderdag 25 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Sheriff - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Pyunik (0-0) (3-2 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Sheriff en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een overwinning voor Sheriff. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sheriff het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Sheriff en Pyunik gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

LIVE Sheriff - Pyunik 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Pyunik Wissel L. Juricic voor M. Radeski Pyunik
55' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Ouattara Sheriff
70' Wissel Pyunik Wissel U. Nenadovic voor Y. Otubanjo Pyunik
72' Wissel Sheriff Wissel K. Tejan voor I. B. Atiemwen Sheriff
80' Wissel Pyunik Wissel A. Miljkovic voor E. Cociuc Pyunik
80' Wissel Pyunik Wissel R. Zambrano voor A. Gonzalez Pyunik
81' Wissel Sheriff Wissel S. Ambri voor A. Ouattara Sheriff
85' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Vakulenko Pyunik
94' Wissel Sheriff Wissel G. Botos voor R. I. Akanbi Sheriff
91' Wissel Pyunik Wissel Y. Gareginyan voor Juninho Pyunik
95' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Y. Gareginyan Pyunik
96' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Botos Sheriff
102' Wissel Sheriff Wissel M. Salifu voor C. Badolo Sheriff
106' Wissel Pyunik Wissel B. Varga voor U. Nenadovic Pyunik
119' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Diop Sheriff
1' Penalty gemist in shootout Pyunik Penalty gemist in shootout H. Harutyunyan Pyunik
1' Penalty gescoord in shootout Sheriff Penalty gescoord in shootout K. Tejan Sheriff 1-0
2' Penalty gemist in shootout Pyunik Penalty gemist in shootout A. Dashyan Pyunik
2' Penalty gemist in shootout Sheriff Penalty gemist in shootout S. Ambri Sheriff
3' Penalty gemist in shootout Pyunik Penalty gemist in shootout R. Zambrano Pyunik
3' Penalty gemist in shootout Sheriff Penalty gemist in shootout M. Diop Sheriff
4' Penalty gescoord in shootout Pyunik Penalty gescoord in shootout Y. Gareginyan Pyunik 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Sheriff Penalty gescoord in shootout P. Kpozo Sheriff 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Pyunik Penalty gescoord in shootout S. Vakulenko Pyunik 2-2
5' Penalty gemist in shootout Sheriff Penalty gemist in shootout G. Kiki Sheriff
6' Penalty gemist in shootout Pyunik Penalty gemist in shootout M. Kovalenko Pyunik
6' Penalty gescoord in shootout Sheriff Penalty gescoord in shootout S. Radeljic Sheriff 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Pyunik
Opstellingen Sheriff - Pyunik
De opstellingen van Sheriff en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheriff - Pyunik

Sheriff en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Pyunik in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.