Nabeschouwing Burnley - Peterborough United (4-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 13:31 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Burnley het zaterdag 4 januari 2020 om 13:31 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Peterborough United (4-2)

Het FA Cup duel tussen Burnley en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 4-2 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Rodriguez, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Burnley vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Pieters op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Burnley, waarmee J. Hendrick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 39 minuten deed I. Toney iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Peterborough United werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 52e minuut nadat J. Rodriguez namens Burnley de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 76e minuut en kwam op naam te staan van Peterborough United speler R. Jade-Jones, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Jones en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Burnley.

LIVE Burnley - Peterborough United 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez Burnley 1-0
15' Doelpunt Burnley Doelpunt E. Pieters Burnley 2-0
23' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Hendrick met assist van M. Lowton Burnley 3-0
39' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 3-1
46' Wissel Burnley Wissel C. Taylor voor J. Gudmundsson Burnley
52' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez met assist van A. Lennon Burnley 4-1
58' Wissel Peterborough United Wissel R. Jade-Jones voor M. Eisa Peterborough United
59' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Brown Peterborough United
63' Wissel Peterborough United Wissel K. Barker voor L. Reed Peterborough United
74' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor C. Wood Burnley
76' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Jade-Jones Peterborough United 4-2
90' Wissel Burnley Wissel A. Westwood voor J. Cork Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Peterborough United
Opstellingen Burnley - Peterborough United
De opstellingen van Burnley en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.