Nabeschouwing Fulham - Burnley (0-3) || FA Cup 2020/2021

Zondag 24 januari 2021 - 15:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Fulham het zondag 24 januari 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Burnley (0-3)

Het FA Cup duel tussen Fulham en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 0-3 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Rodriguez, waarmee Burnley met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat Burnley via J. Rodriguez op 0-2 kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Burnley, waarmee K. Long zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Burnley een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fulham - Burnley 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez met assist van J. Cork Burnley 0-1
68' Wissel Fulham Wissel R. Loftus-Cheek voor Zambo Andre-Frank Fulham
68' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor B. Reid Fulham
71' Penalty Burnley Penalty J. Rodriguez Burnley 0-2
75' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Tarkowski Burnley
75' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Kamara Fulham
80' Gele kaart Burnley Gele kaart voor E. Pieters Burnley
81' Doelpunt Burnley Doelpunt K. Long met assist van J. Rodriguez Burnley 0-3
82' Wissel Fulham Wissel F. Carvalho voor M. Lemina Fulham
82' Wissel Fulham Wissel D. Odoi voor A. Adarabioyo Fulham
86' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
86' Wissel Burnley Wissel J. Dunne voor J. Tarkowski Burnley
86' Wissel Burnley Wissel J. Benson voor D. McNeil Burnley
87' Wissel Burnley Wissel M. Lowton voor E. Pieters Burnley
89' Wissel Burnley Wissel J. Mumbongo voor J. Rodriguez Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Burnley
Opstellingen Fulham - Burnley
De opstellingen van Fulham en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.