Nabeschouwing Kortrijk - KV Oostende (2-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Vrijdag 9 mei 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Kortrijk het vrijdag 9 mei 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - KV Oostende (2-2)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Kortrijk en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 20e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Jonckheere. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Kortrijk dat via T. Chevalier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Pavlović dacht na 40 minuten te scoren voor Kortrijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde KV Oostende via S. Siani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - KV Oostende
2
2
LIVE Kortrijk - KV Oostende 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Jonckheere met assist van T. Foket KV Oostende
26' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor N. Pavlović Kortrijk
27' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Ž. Tomašević Kortrijk
30' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Chevalier met assist van G. De Mets Kortrijk
39' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Martens KV Oostende
40' Doelpunt Kortrijk Doelpunt N. Pavlović met assist van T. Matton Kortrijk
47' Penalty KV Oostende Penalty S. Siani KV Oostende
62' Wissel Kortrijk Wissel B. Raman voor I. Santini Kortrijk
77' Wissel KV Oostende Wissel N. Coussement voor M. Jonckheere KV Oostende
80' Wissel Kortrijk Wissel R. Klaasen voor S. De Smet Kortrijk
83' Wissel KV Oostende Wissel Fede Vico voor T. Foket KV Oostende
85' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Fernando KV Oostende
88' Wissel KV Oostende Wissel T. Van Imschoot voor J. Wilmet KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - KV Oostende
Opstellingen Kortrijk - KV Oostende

Voorbeschouwing Kortrijk - KV Oostende

Kortrijk en KV Oostende treffen elkaar in de e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 maart 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Kortrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.