LIVE Antwerp - Gent (0-0) || Jupiler Pro League

Donderdag 21 november 2019 - 20:30 uur (14')

In de Jupiler Pro League neemt Antwerp het donderdag 21 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Antwerp - Gent 0-0 14'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Antwerp - Gent live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 14e minuut en de actuele stand is 0-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Antwerp - Gent
De opstellingen van Antwerp en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - Gent

Antwerp en Gent treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Gent elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 6e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Antwerp - Gent Opstelling Antwerp Opstelling Gent Live Antwerp - Gent Live Antwerp - Gent kijken Antwerp - Gent kijken Live Antwerp - Gent stream Antwerp - Gent Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - Gent Uitslag Antwerp - Gent Statistieken Antwerp - Gent Jupiler Pro League 2019/2020 Antwerp - Gent wedden Antwerp - Gent gokken Antwerp - Gent Unibet