Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League

Zondag 18 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Antwerp het zondag 18 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 2-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Refaelov, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 55e minuut voor dat Antwerp via D. Mbokani op 2-0 kwam te staan. In de 79e minuut kreeg Y. Boli van Sint-Truiden voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sint-Truiden de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Antwerp.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Sint-Truiden
Goals
2
0
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
3
0
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
151
107
Gevaarlijke aanvallen
76
48
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Antwerp - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van D. Mbokani Antwerp 1-0
46' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
55' Penalty Antwerp Penalty D. Mbokani Antwerp 2-0
64' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Balongo voor E. Acolatse Sint-Truiden
70' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor J. Botaka Sint-Truiden
70' Wissel Antwerp Wissel S. Coopman voor L. Refaelov Antwerp
79' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
80' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor A. De Sart Antwerp
87' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor D. Mbokani Antwerp
89' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Goncalves Sousa voor H. Masoudi Sint-Truiden
Opstellingen Antwerp - Sint-Truiden
De opstellingen van Antwerp en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach László Bölöni
Formatie 3-4-3
Coach Marc Brys
Voorbeschouwing Antwerp - Sint-Truiden

Antwerp en Sint-Truiden treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Sint-Truiden elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 0
Winst Sint-Truiden 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 5e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Antwerp - Sint-Truiden Opstelling Antwerp Opstelling Sint-Truiden Live Antwerp - Sint-Truiden Live Antwerp - Sint-Truiden kijken Antwerp - Sint-Truiden kijken Live Antwerp - Sint-Truiden stream Antwerp - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden Uitslag Antwerp - Sint-Truiden Statistieken Antwerp - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2019/2020 Antwerp - Sint-Truiden wedden Antwerp - Sint-Truiden gokken Antwerp - Sint-Truiden Unibet