Nabeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Cercle Brugge het zaterdag 21 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Foster, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Cercle Brugge opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het A. Gory die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Cercle Brugge.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt L. Foster met assist van D. De Belder Cercle Brugge 1-0
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor O. Govea Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor G. Bruno Zulte-Waregem
58' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor G. Biancone Cercle Brugge
65' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Hazard voor L. Foster Cercle Brugge
70' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Burki Zulte-Waregem
71' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Seck Zulte-Waregem
79' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor D. De Belder Cercle Brugge
94' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Gory Cercle Brugge 2-0
96' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Donsah voor A. Gory Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Zulte-Waregem
Opstellingen Cercle Brugge - Zulte-Waregem
De opstellingen van Cercle Brugge en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem

Cercle Brugge en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 11 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Cercle Brugge. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cercle Brugge 8
Winst Zulte-Waregem 11
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 16e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 6e plaats.