Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (2-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 22 november 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Club Brugge het vrijdag 22 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Rits, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. In de 36e minuut moest R. Vargas van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jan Boterberg een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest KV Oostende verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Club Brugge via een goal van S. Schrijvers in de 47e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - KV Oostende 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Rits Club Brugge 1-0
36' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor R. Vargas KV Oostende
47' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers Club Brugge 2-0
59' Wissel Club Brugge Wissel P. Tau voor K. Diatta Club Brugge
63' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor D. Okereke Club Brugge
69' Wissel KV Oostende Wissel F. Canesin voor R. DHaese KV Oostende
76' Wissel Club Brugge Wissel C. de Ketelaere voor H. Vanaken Club Brugge
76' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor A. Palaversa KV Oostende
91' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - KV Oostende
Opstellingen Club Brugge - KV Oostende
De opstellingen van Club Brugge en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-1-2-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - KV Oostende

Club Brugge en KV Oostende treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 13
Winst KV Oostende 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 14e plaats.