Nabeschouwing Genk - Royal Excel Mouscron (2-1) || Jupiler Pro League

Zondag 6 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Genk het zondag 6 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Royal Excel Mouscron (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door J. Osabutey, waarmee Royal Excel Mouscron met 0-1 de leiding nam. Genk kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Onuachu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 98e minuut zette P. Onuachu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Genk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor Genk dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Genk - Royal Excel Mouscron
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
147
102
Gevaarlijke aanvallen
87
60
Overtredingen
12
12
Buitenspel
4
2
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Genk - Royal Excel Mouscron 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt J. Osabutey Royal Excel Mouscron 0-1
54' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
61' Wissel Genk Wissel P. Onuachu voor I. Hagi Genk
62' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. De Medina Royal Excel Mouscron
72' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor P. Hrosovsky Genk
73' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Spahiu voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
75' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu met assist van J. Ito Genk 1-1
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
93' Wissel Genk Wissel S. Odey voor T. Bongonda Genk
93' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Heynen Genk
94' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Buatu voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
98' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu Genk 2-1
Opstellingen Genk - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Genk en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Bernd Hollerbach
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
90 Vaso Vasić K
22 Joan Campins Vidal V
99 Jonathan Buatu Mananga V
98 Alessandro Ciranni V
3 Nemanja Antonov V
11 Dimitri Mohamed M
14 Sebastjan Spahiu M
Voorbeschouwing Genk - Royal Excel Mouscron

Genk en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Royal Excel Mouscron elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Genk 0
Winst Royal Excel Mouscron 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 8e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Genk - Royal Excel Mouscron Opstelling Genk Opstelling Royal Excel Mouscron Live Genk - Royal Excel Mouscron Live Genk - Royal Excel Mouscron kijken Genk - Royal Excel Mouscron kijken Live Genk - Royal Excel Mouscron stream Genk - Royal Excel Mouscron Fox Sports Nabeschouwing Genk - Royal Excel Mouscron Uitslag Genk - Royal Excel Mouscron Statistieken Genk - Royal Excel Mouscron Jupiler Pro League 2019/2020 Genk - Royal Excel Mouscron wedden Genk - Royal Excel Mouscron gokken Genk - Royal Excel Mouscron Unibet