Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem (0-2) || Jupiler Pro League

Zaterdag 10 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Genk het zaterdag 10 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door H. Bjordal, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Berahino op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem.

Wedstrijdstatistieken Genk - Zulte-Waregem
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
103
84
Gevaarlijke aanvallen
89
54
Overtredingen
13
20
Buitenspel
3
0
Corners
3
2
Wissels
3
0
LIVE Genk - Zulte-Waregem 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Bjordal met assist van M. Burki Zulte-Waregem 0-1
56' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Bjordal Zulte-Waregem
65' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Burki Zulte-Waregem
68' Wissel Genk Wissel S. Odey voor I. Hagi Genk
78' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Berahino met assist van C. Larin Zulte-Waregem 0-2
80' Wissel Genk Wissel M. Benson voor J. Paintsil Genk
88' Wissel Genk Wissel J. Piotrowski voor S. Berge Genk
93' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Heynen Genk
Opstellingen Genk - Zulte-Waregem
De opstellingen van Genk en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Felice Mazzù
Formatie 4-3-3
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
44 Eike Bansen K
14 Sandy Walsh V
24 Ewoud Pletinckx V
17 Mikael Soisalo M
67 Jannes Van Hecke M
5 Damien Marcq M
43 Nikos Kainourgios A
Voorbeschouwing Genk - Zulte-Waregem

Genk en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Zulte-Waregem elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Genk 0
Winst Zulte-Waregem 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 8e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Genk - Zulte-Waregem Opstelling Genk Opstelling Zulte-Waregem Live Genk - Zulte-Waregem Live Genk - Zulte-Waregem kijken Genk - Zulte-Waregem kijken Live Genk - Zulte-Waregem stream Genk - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem Uitslag Genk - Zulte-Waregem Statistieken Genk - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2019/2020 Genk - Zulte-Waregem wedden Genk - Zulte-Waregem gokken Genk - Zulte-Waregem Unibet