Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 19 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Kortrijk het zaterdag 19 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. I. Mboyo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kortrijk vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 38e minuut kreeg S. Berahino van Zulte-Waregem voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Zulte-Waregem de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kortrijk via een goal van H. van der Bruggen in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kortrijk.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Zulte-Waregem
Goals
2
0
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Aanvallen
83
63
Gevaarlijke aanvallen
39
33
Corners
12
5
Wissels
3
2
LIVE Kortrijk - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor G. Mensah Zulte-Waregem
14' Penalty Kortrijk Penalty I. Mboyo Kortrijk 1-0
19' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor C. Lepoint Kortrijk
34' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Berahino Zulte-Waregem
38' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor S. Berahino Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Baudry voor H. Bjordal Zulte-Waregem
53' Doelpunt Kortrijk Doelpunt H. van der Bruggen Kortrijk 2-0
67' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Deschacht Zulte-Waregem
71' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanovic voor C. Lepoint Kortrijk
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
86' Wissel Kortrijk Wissel A. Ajagun voor F. Hornby Kortrijk
89' Wissel Kortrijk Wissel L. Azouni voor E. Ocansey Kortrijk
Opstellingen Kortrijk - Zulte-Waregem
De opstellingen van Kortrijk en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Yves Vanderhaeghe
Formatie 4-4-2
Coach Francky Dury
Voorbeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem

Kortrijk en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kortrijk en Zulte-Waregem elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 0
Winst Zulte-Waregem 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 10e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Zulte-Waregem Opstelling Kortrijk Opstelling Zulte-Waregem Live Kortrijk - Zulte-Waregem Live Kortrijk - Zulte-Waregem kijken Kortrijk - Zulte-Waregem kijken Live Kortrijk - Zulte-Waregem stream Kortrijk - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem Uitslag Kortrijk - Zulte-Waregem Statistieken Kortrijk - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2019/2020 Kortrijk - Zulte-Waregem wedden Kortrijk - Zulte-Waregem gokken Kortrijk - Zulte-Waregem Unibet