Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge (0-2) || Jupiler Pro League

Zaterdag 10 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het zaterdag 10 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Versluys Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door D. Okereke, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Tau op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Club Brugge
Aanvallen
89
147
Gevaarlijke aanvallen
44
92
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE KV Oostende - Club Brugge 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Wissel Club Brugge Wissel D. Okereke voor J. Vossen Club Brugge
58' Wissel Club Brugge Wissel P. Tau voor S. Schrijvers Club Brugge
72' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Okereke met assist van R. Vormer Club Brugge 0-1
79' Wissel KV Oostende Wissel F. Canesin voor R. DHaese KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor F. Sakala KV Oostende
81' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor S. Amrabat Club Brugge
81' Wissel KV Oostende Wissel F. Marquet voor M. Jonckheere KV Oostende
82' Doelpunt Club Brugge Doelpunt P. Tau met assist van K. Diatta Club Brugge 0-2
Opstellingen KV Oostende - Club Brugge
De opstellingen van KV Oostende en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Kåre Hedley Ingebrigtsen
Formatie 4-3-3
Coach Philippe Clement
Voorbeschouwing KV Oostende - Club Brugge

KV Oostende en Club Brugge treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Club Brugge elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst Club Brugge 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 5e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Club Brugge Opstelling KV Oostende Opstelling Club Brugge Live KV Oostende - Club Brugge Live KV Oostende - Club Brugge kijken KV Oostende - Club Brugge kijken Live KV Oostende - Club Brugge stream KV Oostende - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge Uitslag KV Oostende - Club Brugge Statistieken KV Oostende - Club Brugge Jupiler Pro League 2019/2020 KV Oostende - Club Brugge wedden KV Oostende - Club Brugge gokken KV Oostende - Club Brugge Unibet